Célunk, hogy a lehető legjobban segítsünk neked. ez minden esetben alapelvünk, és sikereink alapja. Tedd fel bátran a kérdésed, és elküldjük emailben a választ a lehető leghamarabb.
Guatemala Finca Joyabaj Honey
világos espresso pörkölés
Kiemelkedően enzimes illatú, édes kávé, csokoládés alappal, piros bogyós gyümölcsökkel, mangóval és fekete csokoládéval.
Származás: Guatemala
Régió: Joyabaj – Quiche
Farm: Joyabaj
Termelő: Beneficio Húmedo Joyabaj
Termőmagasság: 1.600 – 1.700 m
Fajta: Arabica / Catuaí – Caturra – Bourbon -Típica
Feldolgozás: Honey
Minősítés: Specialty
Ízjegyek: Trópusi ízjegyek, mangó, mazsola
Farm: Joyabaj
Termelő: Beneficio Húmedo Joyabaj
Termőmagasság: 1.600 – 1.700 m
Fajta: Arabica / Catuaí – Caturra – Bourbon -Típica
Feldolgozás: Honey
Minősítés: Specialty
Ízjegyek: Trópusi ízjegyek, mangó, mazsola
Csésze profil:
Kiemelkedően enzimes illatú, édes kávé, csokoládés alappal, piros bogyós gyümölcsökkel, mangóval és fekete csokoládéval.
Kiemelkedően enzimes illatú, édes kávé, csokoládés alappal, piros bogyós gyümölcsökkel, mangóval és fekete csokoládéval.
Feldolgozás:
A kávé betakarítása, gyűjtése és a szemek válogatása a termelők családjának tagjai által történik. Nem minden közösségi tag rendelkezik szállítóeszközzel a szüretelt kávé szállítására, ezért vannak olyan személyek, akik felelősek a kávé cseréjének szállításáért a Joyabaji Nedves Feldolgozóba.
A Joyabaji Nedves Feldolgozóban a folyamat a kávé cseréjének mosásával kezdődik, ezt követi a válogatás folyamata, amely eltávolítja a lebegő kávészemeket, mint például a gombócokat, a habot és a zsírt. A következő lépés a kávé erjesztése héjával együtt, amely átlagosan 18 óráig tart, ezt követi a kávé feldarabolása, majd a szárítás folyamata, amely naptáblás afrikai szárítókban történik. Ennek a folyamatnak a megvalósítása körülbelül 6 napos szárítást igényel, amely során manuális mozgásokat végeznek, hogy a szárítás egyenletes legyen.
A kávé betakarítása, gyűjtése és a szemek válogatása a termelők családjának tagjai által történik. Nem minden közösségi tag rendelkezik szállítóeszközzel a szüretelt kávé szállítására, ezért vannak olyan személyek, akik felelősek a kávé cseréjének szállításáért a Joyabaji Nedves Feldolgozóba.
A Joyabaji Nedves Feldolgozóban a folyamat a kávé cseréjének mosásával kezdődik, ezt követi a válogatás folyamata, amely eltávolítja a lebegő kávészemeket, mint például a gombócokat, a habot és a zsírt. A következő lépés a kávé erjesztése héjával együtt, amely átlagosan 18 óráig tart, ezt követi a kávé feldarabolása, majd a szárítás folyamata, amely naptáblás afrikai szárítókban történik. Ennek a folyamatnak a megvalósítása körülbelül 6 napos szárítást igényel, amely során manuális mozgásokat végeznek, hogy a szárítás egyenletes legyen.
Joyabaj egy völgyekkel, hegyekkel és vízforrásokkal teli közösség, ami miatt az éghajlat viszonylag hűvös. Ennek eredményeként a térségben termesztett kávé különböző jellemzőkkel bír, amelyek a talaj és az éghajlat függvényében változnak.
kávé webshop
Ezek a tételek is érdekelhetnek
Gyümölcsös és enzimes illatú telt, édes kávé, jó testtel, csokoládés alappal, piros gyümölcsökre, licsire és fűszeres jegyekre emlékeztető ízjegyekkel és magas savtartalommal.
A fermentáltabb ízek kedvelőinek! Tejes kávékhoz is tökéletes választás!
Kiemelkedő virágos illatú csészeprofil jellemzi, csokoládé alappal, mézes és karamellás ízjegyekkel.
Egy tökéletesen egyedülálló 100% Arabica blend, ami nem hiányozhat egyetlen igazi kávérajongó csészéjéből sem.
Enzimes gyümölcsös illatú közepesen savas, édes kávé, csokoládé alappal, jó testtel, piros gyümölcsökkel, paradicsommal és fűszeres ízjegyekkel.