Ethiop Sheka
világos espresso pörkölés

Kiegyensúlyozott, finom, édes kávé virágillattal, karamell és enyhén virágos jegyekkel, jó testtel és közepes savtartalommal.
Származás: Etiópia Régió: Masha – Kewo Kebele Farm: Kewo Kebele Feldolgozó állomás: Moplaco Termőmagasság: 2300 m Fajta: Arabica / Ethiop ősfajta Feldolgozás: mosott Illat és ízjegyek: Kiegyensúlyozott, finom, édes kávé virágillattal, karamell és enyhén virágos jegyekkel, jó testtel és közepes savtartalommal.   Etiópia a kávé szülőhelye. A tudósok 37 fajtát ismertek fel, ebből 34 spontán keresztezésből (természetes beporzás), 3 pedig mesterséges keresztezésből származik. Sokszor azt tapasztaljuk, hogy etióp kávé az a Heirloom fajta, jelentése: „ régi gyökér”. Ez inkább egy általános elnevezés, nem pedig a fajtát határozza meg. Mint ez a kávé is, nevét a termőhelyről kapta, ahol több éve növekszik, a területre jellemző sajátos ízvilággal és csészeprofillal rendelkezik.
Heleanna Georgalis 2008 óta áll a MOPLACO élén. Első kézből törődik az általa exportált kávé minőségével. Folytatja apja örökségét és azt állítja, hogy szenvedélyesen szereti ezt a világot, ahol ő maga is kísérletezhet a folyamatokkal és jól érezheti magát és ellenőrizheti az eredményeket.
kávé webshop

Ezek a tételek is érdekelhetnek

Kosár

A black-sheep.hu üzemeltetője a
Mokkagastro Kft.

A weboldal tulajdonosa

 Mokkagastro Kft.
4030 Debrecen, Diószegi út 3.

Cégjegyzékszám: 09-09-018953

Adószám: 22670742209

Email: hello@black-sheep.hu

Célunk, hogy a lehető legjobban segítsünk neked. ez minden esetben alapelvünk, és sikereink alapja. Tedd fel bátran a kérdésed, és elküldjük emailben a választ a lehető leghamarabb. 

Support Form (#10)

Üdvözlünk!

Ha regisztrált felhasználó vagy, akkor itt tudsz bejelentkezni. Ha még nem vagy regisztrálva, akkor válaszd a lenti lehetőséget, vagy vásárolj regisztráció nélkül.