A fenntarthatóság forradalma

Otthon komposztálható Nespresso® kompatibilis Black Sheep kávékapszulák

Az igazság a kávékapszulákról

Évente mintegy 77 milliárd kávékapszulát gyártanak. Ezek 80%-a hulladéklerakókba kerül, és ott marad akár 500 évig is. Habár a Nespressonak van saját gyűjtési, visszaküldési rendszere, de még saját bevallásuk szerint is az általuk gyártott 20 milliárd kávékapszula, mintegy 30%-át hasznosítják újra mindössze.1 Ehhez ha hozzávesszük azt a karbonlábnyomot, amit a visszagyűjtéssel hagynak pluszban, akkor kijelenthetjük, hogy ez sem fenntartható megoldás egyelőre.

Akár 4 hét alatt leboMló környezetbarát kávékapszula

Válassz bölcsen kávékapszulát. Válaszd az otthon komposztálható környezetbarát Black Sheep kávékapszulát. Amikor azt mondjuk, hogy környezetbarát, akkor komposztálhatóra gondolunk. Amikor azt mondjuk, hogy komposztálható, az otthoni komposztálhatóságot értjük. Ez azt jelenti, hogy a Black Sheep kávékapszulák akár négy hét alatt lebomlanak komposztálási körülmények között. A lebomlás után pedig a nitrátban gazdag komposztálható Black Sheep kávékapszulák természetes műtrágyaként szolgálnak a talaj táplálására.

A Nespresso® a Société des Produits Nestlé SA bejegyzett védjegye. A black-sheep.hu-t üzemeltető, és a Black Sheep kapszulás kávét gyártó Mokkagastro Kft. független gyártó, amely sem közvetlenül, sem közvetetten nem kapcsolódik a Société des Produits Nestlé SA-hoz.

Források:
1 Nespresso® Fenntarthatósági Jelentés (Kattints ide a letöltéshez)

Arculat & webfejlesztés

A black-sheep.hu üzemeltetője a
Mokkagastro Kft.

A weboldal tulajdonosa

 Mokkagastro Kft.
4030 Debrecen, Diószegi út 3.

Cégjegyzékszám: 09-09-018953

Adószám: 22670742209

Email: hello@black-sheep.hu

Üdvözlünk!

Ha regisztrált felhasználó vagy, akkor itt tudsz bejelentkezni. Ha még nem vagy regisztrálva, akkor válaszd a lenti lehetőséget, vagy vásárolj regisztráció nélkül.