Nicaragua San Juan del Rico Cocosötét espresso pörkölés

Mézes illat, csokoládé alap gyümölcsös jegyekkel.
Nicaragua San Juan del Rico Coco Illat és ízjegyek: Mézes illat, csokoládé alap gyümölcsös jegyekkel Származási ország: Nicaragua Régió: San Juan del Rico Coco Feldolgozás: Mosott Minősítés: Specialty, Organic Fajta: Arabica / Caturra, Catuai   Coop. 25 de Marzo A 25 de Marzo Többcélú Szolgáltató Együttműködés 2008-ban alakult a Madriz megye San Juan de Río Coco településén. Jelenleg 92 tagja van, közülük 23 nő és 69 férfi, akik kávét termelnek a község különböző területein, mint például: Las Grietas közösség, La Dalia, El Bálsamo, El Varillal, El Naranjo, El Majaste, Las Brisas, Samarkanda és El Achiote. Organikus és Fair Trade minősítéssel rendelkező miőségi kávét termelnek, összesen 283,47 hektáros termelési területen, exportra alkalmas arany kávézettonkénti 5 805,45 termelési mennyiségben.
kávé webshop

Ezek a tételek is érdekelhetnek

Kosár

A black-sheep.hu üzemeltetője a
Mokkagastro Kft.

A weboldal tulajdonosa

 Mokkagastro Kft.
4030 Debrecen, Diószegi út 3.

Cégjegyzékszám: 09-09-018953

Adószám: 22670742209

Email: hello@black-sheep.hu

Célunk, hogy a lehető legjobban segítsünk neked. ez minden esetben alapelvünk, és sikereink alapja. Tedd fel bátran a kérdésed, és elküldjük emailben a választ a lehető leghamarabb. 

Support Form (#10)

Üdvözlünk!

Ha regisztrált felhasználó vagy, akkor itt tudsz bejelentkezni. Ha még nem vagy regisztrálva, akkor válaszd a lenti lehetőséget, vagy vásárolj regisztráció nélkül.