Guatemala Huehuetenango
világos espresso pörkölés

15% kedvezmény csak szeptember 29-én az összes kávénkra.
Az árkedvezmény a pénztárban kerül automatikusan levonásra, miután kosárba tetted a terméket.
Krémes testű kávénkat a florás illat, a tejcsokoládés és az enyhén citrusos ízjegyek, továbbá, a közepes savtartalom teszik csodálatossá.
Származás: Guatemala Régió: Huehuetenango Farm: Cooperativa Comal Magasság : 1.700 msnm Fajta: Arabica / Bourbon – Caturra – Catuaís Feldolgozás: Mosott Csésze profil: Enyhén florás illatú, tejcsokoládés és enyhén citrusos ízjegyekkel, krémes testtel és közepes savtartalommal. A Huehuetenango az északnyugati régióban található, és az ország egyik legkiválóbb kávétermését kínálja. Ez a terület a legmagasabb és legszárazabb régióban található, így a kávé körülbelül 2000 méteres tengerszint feletti magasságban terem. A kávészemeket finom és intenzív sav jellemzi. A kávét 50%-nál nagyobb lejtők és 1700 méteres tengerszint feletti magasságú hegyek között termesztik, agyagos talajjal, ami nem túl köves, ez a növény megfelelő fejlődését eredményezi. A növény gondozása, talajelemzésen alapuló megfelelő tápanyagokkal való ellátása, környezetének gondozása, természetes akadályok, csatornák kialakítása, hogy az esők ne mossák ki a talaj gazdagságát. A kávétermesztés alapja az állandó termelés és minőségre való törekvés minden évben.
kávé webshop

Ezek a tételek is érdekelhetnek

Kosár

A black-sheep.hu üzemeltetője a
Mokkagastro Kft.

A weboldal tulajdonosa

 Mokkagastro Kft.
4030 Debrecen, Diószegi út 3.

Cégjegyzékszám: 09-09-018953

Adószám: 22670742209

Email: hello@black-sheep.hu

Célunk, hogy a lehető legjobban segítsünk neked. ez minden esetben alapelvünk, és sikereink alapja. Tedd fel bátran a kérdésed, és elküldjük emailben a választ a lehető leghamarabb. 

Support Form (#10)

Üdvözlünk!

Ha regisztrált felhasználó vagy, akkor itt tudsz bejelentkezni. Ha még nem vagy regisztrálva, akkor válaszd a lenti lehetőséget, vagy vásárolj regisztráció nélkül.