Ethiop Tadele Tesemavilágos omniroast pörkölés

Az kiemelkedően édes, virágos jegyekkel, markáns savtartalommal rendelkező, jó testű kávé.
Származás: Etiópia Régió:Sidamo – Wonsho Farm: Tadele Tesema Termőmagasság: 1 800 – 1 880 m Fajta: Arabica / Ethiop ősfajta Feldolgozás: mosott Az kiemelkedően édes, virágos jegyekkel, markáns savtartalommal rendelkező, jó testű kávé.   Sidamo Etiópia fő kávétermelő régiója. Kávéját annyira megbecsülik a nemzetközi piacokon, hogy exportja az Etiópiába irányuló devizabevételek 60%-át teszi ki. A Sidamo régió Etiópia déli részén található, 6 órára a kenyai határtól. Nevét az ország délkeleti részéből származó népcsoportról kapta. Ezek a kávék erdei fák árnyékában nőnek, és kézzel válogatják őket.   Heleanna Georgalis 2008 óta a cég vezetője, ő a kávé harmadik hullámában van elmerülve, személyesen ellenőrzi az általa exportált kávé minőségét. Az apja örökségét folytatja, és azt állítja, hogy imádja ezt a világot, ahol ő maga is kísérletezhet a folyamatokkal, és jól érezheti magát, amikor megtapasztalja eredményeit. Fontos kiemelni, hogy az etióp kávék egyedisége abban rejlik, hogy a kávénövényeket genetikailag nem módosítják. Etiópiában több ezer feltáratlan fajta van, és az ismertek érintetlenek maradnak, és ezt Heleanna minden alkalommal hangsúlyozza, amikor erről beszél. Etiópia a kávé bölcsője, a fajták minden területre jellemzőek, a tudósok 37 fajtát fedeztek fel, ebből 34 természetes. Sokszor azt tapasztaljuk, hogy az etióp kávé a Heirloom fajtából származik, ami azt jelenti, hogy „régi gyökér”, nem magát a fajtát határozza meg, hanem inkább általános. A fajta nevét arról a területről kapta, ahol termőhelye van, és ahol több éve növekszik. Ezek a kávék a termőterületre jellemző ízvilággal rendelkeznek.  

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

kávé webshop

Ezek a tételek is érdekelhetnek

Kosár

A black-sheep.hu üzemeltetője a
Mokkagastro Kft.

A weboldal tulajdonosa

 Mokkagastro Kft.
4030 Debrecen, Diószegi út 3.

Cégjegyzékszám: 09-09-018953

Adószám: 22670742209

Email: hello@black-sheep.hu

Célunk, hogy a lehető legjobban segítsünk neked. ez minden esetben alapelvünk, és sikereink alapja. Tedd fel bátran a kérdésed, és elküldjük emailben a választ a lehető leghamarabb. 

Support Form (#10)

Üdvözlünk!

Ha regisztrált felhasználó vagy, akkor itt tudsz bejelentkezni. Ha még nem vagy regisztrálva, akkor válaszd a lenti lehetőséget, vagy vásárolj regisztráció nélkül.