Colombia Antioquia Supremosötét espresso pörkölés

Mézre emlékeztető, kakaós alapú, édeskés, krémes testű, közepes savtartalmú, sötét espresso pörkölés.
Származás: Kolumbia Régió: Antioquia Magasság:  1.600-1.750 msnm Faj: Arabica Fajta: Arabica/Caturra – Colombia Eljárás: Mosott Minősítés: Specialty Csésze profil: Mézre emlékeztető, kakaós alapú, édeskés, krémes testű, közepes savtartalmú kávé. „Egy olyan régióban, ahol a termelés erősen kereskedelmi jellegű. Hiszünk abban, hogy a sikerességhez több tényezőt is szem előtt kell tartani, ezért meg vagyunk győződve arról, hogy a specialty kávé termesztése a legjobb módja vásárlóink ​​megnyerésének és jobb ár elérésének. Antioquiát történelmileg a kávéfarmok magas termelékenysége jellemzi, minőségi versenyben az ország más régióival. Ismerjük a régiónkban rejlő lehetőségeket, és képesek vagyunk tesztelni a különböző gyártási folyamatokat. így mutatjuk be és pozícionáljuk Antioquiát speciális származásként.”

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

kávé webshop

Ezek a tételek is érdekelhetnek

Kosár

A black-sheep.hu üzemeltetője a
Mokkagastro Kft.

A weboldal tulajdonosa

 Mokkagastro Kft.
4030 Debrecen, Diószegi út 3.

Cégjegyzékszám: 09-09-018953

Adószám: 22670742209

Email: hello@black-sheep.hu

Célunk, hogy a lehető legjobban segítsünk neked. ez minden esetben alapelvünk, és sikereink alapja. Tedd fel bátran a kérdésed, és elküldjük emailben a választ a lehető leghamarabb. 

Support Form (#10)

Üdvözlünk!

Ha regisztrált felhasználó vagy, akkor itt tudsz bejelentkezni. Ha még nem vagy regisztrálva, akkor válaszd a lenti lehetőséget, vagy vásárolj regisztráció nélkül.