Burundi Kigoganyavilágos espresso pörkölés

Kiemelkedő virágillat, finom kakaó, és tea jegyekkel. Finom, kellemes, édeskés kávé, nagyon sima testtel, közepes savtartalommal.  
Burundi Kigoganya   Származás: Burundi Régió: Muyinga Farm: Kigoganya Termőmagasság: 1800 m Fajta: Arabica / Bourbon Feldolgozás: Mosott Minősítés: Specialty Csésze profil: Kiemelkedő virágillat, finom kakaó, és tea jegyekkel. Finom, kellemes, édeskés kávé, nagyon sima testtel, közepes savtartalommal.   Tanzániával határos Burundi északkeleti részén található a Muyinga kávévidék. Az éghajlat mérsékelt, vulkanikus talajú, évi 1300 mm csapadékkal és 1800 méteres átlagos tengerszint feletti magassággal, ami ideális feltételeket teremt a kávétermesztéshez. Betakarítása áprilistól júliusig tart. Burundiban a kávétermesztés az 1930-as években kezdődött, amikor a belgák magukkal hozták az arabica kávénövényeket. Ma több mint 800 000 burundi család foglalkozik kávétermesztéssel. Ezek a kistermelők átlagosan 50-250 cserjét tesztenek, és a legtöbb gazdaság más növényekkel is foglalkozik. Több mint 60 000 hektáron mintegy 25 millió kávénövényt termesztenek, többnyire bourbon fajtából. Kis mennyiségű robustát állítanak elő, de a többség az arabica.    

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

kávé webshop

Ezek a tételek is érdekelhetnek

Kosár

A black-sheep.hu üzemeltetője a
Mokkagastro Kft.

A weboldal tulajdonosa

 Mokkagastro Kft.
4030 Debrecen, Diószegi út 3.

Cégjegyzékszám: 09-09-018953

Adószám: 22670742209

Email: hello@black-sheep.hu

Célunk, hogy a lehető legjobban segítsünk neked. ez minden esetben alapelvünk, és sikereink alapja. Tedd fel bátran a kérdésed, és elküldjük emailben a választ a lehető leghamarabb. 

Support Form (#10)

Üdvözlünk!

Ha regisztrált felhasználó vagy, akkor itt tudsz bejelentkezni. Ha még nem vagy regisztrálva, akkor válaszd a lenti lehetőséget, vagy vásárolj regisztráció nélkül.