Colombia Huila Supremovilágos espresso pörkölés

Édes, kiegyensúlyozott florális illatjegyekkel rendelkező közepesen savas kávé, jó testtel, csokoládés, mézes és karamellás ízjegyekkel.
Származás: Colombia Régió: Huila – Pitalito Farm: Cadefihuila Termőmagasság: 1 700 – 1 900 m Fajta: Arabica / Castillo – Colombia – Caturra Feldolgozás: Mosott Minősítés: Specialty Csésze profil: Édes, kiegyensúlyozott florális illatjegyekkel rendelkező közepesen savas kávé, jó testtel, csokoládés, mézes és karamellás ízjegyekkel.  

A Cadefihuila szövetkezetnek összesen 3500 partnere és működése van a Huila megyében, 28 önkormányzatban. Szövetkezetük a régióból származó kis kávétermelők nagy csoportját hozza össze, akiknek a többsége két-három hektárnyi földet birtokol. A kávétermelők többsége a családjával együtt dolgozik, és gondoskodik a kávék megfelelő gyűjtéséről, betakarításáról és szárításáról. Kiváltságos területen, kizárólag Pitalito-ban élő kávétermesztők termelik ezt a típusú specialty kávét. A folyamat során a kistermelők először hagyományos eljárással mossák a termést, ezután pedig és 100%-ban a napon szárítják őket.

kávé webshop

Ezek a tételek is érdekelhetnek

Kosár

A black-sheep.hu üzemeltetője a
Mokkagastro Kft.

A weboldal tulajdonosa

 Mokkagastro Kft.
4030 Debrecen, Diószegi út 3.

Cégjegyzékszám: 09-09-018953

Adószám: 22670742209

Email: hello@black-sheep.hu

Célunk, hogy a lehető legjobban segítsünk neked. ez minden esetben alapelvünk, és sikereink alapja. Tedd fel bátran a kérdésed, és elküldjük emailben a választ a lehető leghamarabb. 

Support Form (#10)

Üdvözlünk!

Ha regisztrált felhasználó vagy, akkor itt tudsz bejelentkezni. Ha még nem vagy regisztrálva, akkor válaszd a lenti lehetőséget, vagy vásárolj regisztráció nélkül.